Golv för din utomhusmiljö

Om en snar framtid kommer ljuset åter och den varma årstiden står för dörren. Nu är det hög tid att börja planera inför nya byggprojekt!

Utomhusgolv för alla smaker
Om din plan är att lägga ett nytt golv utomhus, som exempelvis en trall på balkongen eller kanske ett utomhusgolv vid poolen, bör du läsa vidare! Här hittar du ett stort utbud av högkvalitativa och prisvärda utomhusgolv!

Både utomhusgolv och balkongtrall är ett bra sätt att göra din utomhusmiljö inbjudande. Ett utomhusgolv är skönt att gå på och skapar ett extra rum utomhus.
Det går alldeles utmärkt att lägga trall även på balkongen. Trallrutor är enkla att lägga. De har en smidig klickfunktion och du lägger lätt ut dem på så väl balkongen eller på uteplatsen. Ett perfekt sätt att skapa en ombonande känsla och ge det lilla utrymmet ett inrett och stilfullt utseende.

Du hittar ett stort utbud av olika utomhusgolv på marknaden, allt för att du ska kunna få det golv som passar just dina behov allra bäst.

Konstgräs och komposit

Kanske har du i stället för trall, kikat på konstgräs och tänkt att det skulle vara fint på balkongen eller på uteplatsen? Då får du en mjuk känsla under fötterna, vilket kan vara extra härligt under varma sommardagar. Du hittar konstgräs i flera olika storlekar och de säljs på rulle.
Ett annat tips är att titta på trallbrädor i komposit. Om du väljer att lägga ett trädäck av komposittrall, får du ett oerhört hållbart trädäck. Komposit är ett material som klarar av vädrets påfrestningar väldigt bra och har en lång livslängd. Snyggt är det också!
Ett tips är att lägga en golvplatta som har en god dräneringsförmåga samt klarar av belastning av bilar, runt poolen eller i garaget. De tål att ligga utomhus året om och ger en mjuk och torr känsla att gå på även i fuktiga miljöer.